Bea

Om Bea

Jag älskar att möta olika människor, att se och erkänna de jag möter. Sedan barn har jag varit intresserad av energier och att vi alla har en inre styrka , en inre visdom som vill blomma fram. Under mina första 14 år levde jag utomlands, Portugal, ( där jag har också mina rötter) vilket gav mig ett bredare perspektiv på hur olika kulturer påverkar oss och hur energier kan påverkas av sociala strukturer.

 

Min intention är att just få vara ett redskap, med bland annat genom Yogans värld, till att väcka upp den inre "blomman" och att få öppna upp ödmjukt hjärtat till sig själv och livet.

Jag lever med mina två barn som är födda 06 och 09, mina två läromästare i att leva i nuet( där det innefattar både lätthet och stormar ).

 

Jag är utbildad Naprapat (Naprapat högskola 1999), Massage Terapeut ( Axelssons gymnastiska institut 1993) , Aerobics-, Pilates-, Styrketräningsinstruktör (SAFE 1994), Poweryogainstruktör ( World Class 2000), MediYoga instruktör ( IMY 2011) , MediYogaterapeut ,( IMY 2013) och MIMY instruktör ( IMY 2015 ).

 

Jag erbjuder följande:

Privata Yogasamtal.

Första tillfälle ca 90 min - 1050 kr (inkl en cd-skiva)

Under denna session får du berätta vad du skulle vilja få hjälp med, om dina specifika besvär och livssituation, om din hälsa. Du får en sammanfattning om hur Yogan kan se på dessa. Efter sessionen får du anpassade yogaövningar som både balanserar och läker hela Dig, ett häfte med en cd skiva där det finns grundläggande beskrivnigar om andning, vissa övningar, meditation och om själva Yogan.

*Återbesök för privata Yogasamtal ca 60 min -700 kr (se nedan *)

Mellan 4 till 6 veckor har du möjlighet att komma tillbaka där vi går igenom passet och hur det har gått. Vi ser om du ska lägga till eller ändra något på passet.

 

RehabYoga 30 min /45min/ 60 min- 400 kr/ 600kr /700kr

En kombination av stärkande och uppmjukande rörelser som Pilates, Yoga, Andning, annan uppstärkane träning med någon form av behandling som avslutning (massage, naprapati eller healing) som hjälper dig att läkas i ditt högsta bästa. Tillsammans skrädarsyr vi ett kortare eller längre pass som du kan få hem när du själv känner för det.

 

*PT Yoga -Power/ Styrkeyoga 30 min 350 kr/ 60 min 700 kr ( se nedan*)

En dynamisk flödande form av yoga som får dig att känna dig starkare, smidigare och inre lugn. Du jobbar med Andning,solhälsningar, olika yoga positioner som är anpassade just för dig.

 

*PT Yoga -MediYoga

30 min 350 kr/ 60 min- 700 kr ( se nedan*)

MediYoga Drop-in klasser 200 kr / 5 ggr klipp- 140 kr- 700 kr

MediYoga( Medicinsk Yoga) är en terapeutisk yogaform som tagits fram av Göran Boll vid Institutet för Medicinsk Yoga ( IMY) i Stockholm. Den är ursprungligen från Kundalini Yoga, en gammal yogaform från Indien och Tibet. Passen kan utföras av alla åldrar eftersom övningarna är lugna och mjuka. Träningen består av andningstekniker, yogaövningar, djupavslappning och meditation den syftar att skapa en emotionell, mental och fysisk balans. Den finns möjlighet att få yoga sittande på stol.

MediYoga har forskats sedan 1998 på olika vårdenheter som till exempel KS och Danderyds sjukhus och används på ett hundratal vårdenheter runtom i Sverige.

Forskning och mer information hittar du på mediyoga.se

MIMY kursform (inom kort)

MIMY bygger på två metoder som i forskning visat sig ha positiv effekt på stress, sömn och livskvalitet och ger stora hälsovinster även vid små doser träning.

Karaktäristiskt för MIMY programmen (6/8/12 v) bygger på tre delar: träning, reflektion och vardagsövningar.

Mindfulness är både en träningsmetod och ett förhållningssätt till livet som handlar om att vara här och nu, i det enda ögonblick du kan påverka. Du lär dig släppa taget om oro, stress och andra faktorer som hindrar dig från att vara fullt närvarande. Det är inte svårare att gå till gymmet och träna upp en biceps. Skillnaden är att du tränar upp en förmåga som radikalt kan förändra ditt liv.

Fördelar med MIMY: programmen är korta och enkla. Träning i mindfulness och yoga visar i forskning att du blir mer fokuserad, ökar ditt lugn, sover bättre och upplever högre livskvalitet. Mindfulness som förhållningssätt gör att du kan prioritera bättre och fatta klokare beslut. Du lär dig agera istället för att reagera när du möter stress och därmed minskar din upplevelse av stress. Med effektiva andningstekniker och enkla rörelser kan du själv bidra till positiva hälsoeffekter.

Priser för de Privata sessioner / PT med symbolen *

30 min 350 kr

*30 min 320 kr för 5 gånger, klippkort 1600 kr

60 min 700 kr

*60 min 620 kr för 5 gånger, klippkort 3100 kr

 

Ålstavägen 12, 1 tr Järfälla

Varmt Välkommen

Beatrice de Salles

E-post bea@snoflinga.se

 

Ansvarsförsäkring- Gefvert.

Innehar F- skattesedel.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved Flera av bilderna kommer ifrån Mary Costanza A Woman's Heart And Soul